top of page

Αποκλειστικό! Ο νέος Χάρτης της Κύπρου – Επιχείρηση «μαυρόκαττος»


Αποκαλύπτουμε τον χάρτη που ετοίμασε το κονκλάβιο της Κύπρου. Ο χάρτης έχει ήδη υποβληθεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα Ηνωμένα Έθνη, την Παγκόσμια Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Παράλληλά το Κυπριακό κονκλάβιο έχει ετοιμάσει το επιχειρησιακό πλάνο για την εφαρμογή του χάρτη κάτω απ’ την επωνυμία «μαυρόκαττος».

Μεταξύ άλλων ο «μαυρόκαττος» προβλέπει τα εξής:

Η Κυπριακή Δημοκρατία χωρίζετε σε δυο περιοχές. Την Μολυσματική (αναφέρετε και ως κρουσμένη) και την καθαρή. Στην πρώτη περιοχή εντάσσετε η Πάφος και η Λεμεσός ενώ οι άλλες επαρχίες παραμένουν στην καθαρή περιοχή. Πρόνοιες του σχεδίου «μαυρόκαττος» περιλαμβάνουν:

1. Απαγόρευση των πολίτων να διακινούνται μεταξύ των δυο νέων περιοχών

2. Στην κρουσμένη περιοχή κλείσιμο των Γυμνάσιων και Λυκείων ενώ δημοτικά και νηπιαγωγεία παραμένουν ανοικτά.

3. Κλείσιμο όλων την εστιατορίων μπαρ και καφέ με dine-in στην κρουσμένη περιοχή.


Το κονκλάβιο έχει καταστρώσει το επιχειρησιακό πλάνο εφαρμογής του νέου χάρτη και μεταξύ άλλων τα κάτωθι θα εφαρμοστούν:

1. Συρματοπλέγματα στις οδικές αρτηρίες που συνδέουν τις δυο νέες περιοχές.

2. Επίταξη του στρατού για περιφρούρηση των ακριτικών περιοχών. Έχουν επίσης αγοραστεί drone νέας τεχνολογίας με διόπτρες νυκτός για εντοπισμό παράνομων μεταναστών.

3. Όλες οι παιδικές χάρες θα κλείσουν με συρματοπλέγματα και η επιτήρηση τους δίδεται στους αστυνόμους της γειτονίας.

4. Η μετακίνηση με τα καταχωμένα συνεχίζει κανονικά με την επίδειξη διαβατηρίου και πιστοποιητικού διαμονής στις καθαρές περιοχής.

Πονοκέφαλος για το κονκλάβιο αποτελεί η ταβέρνα «Λεωφόρος» που βρίσκεται στα σύνορα των δυο περιοχών καθώς επίσης και το χωριό Αγριδια εντός της μολυσματικής περιοχής, καθώς η πρόσβαση στο χωριό γίνετε από δρόμο που περνά απ’ τις καθαρές περιοχές.

Για τις βάσεις Ακρωτηρίου έχει στηθεί ειδική αερογέφυρα με ελικόπτερα τύπου AW159 Wildcat. Με αυτό τον τρόπο οι Άγγλοι στρατιώτες των βρετανικών βάσεων ακρωτηρίου θα μπορούν να μεταβαίνουν στις καθαρές περιοχές.

Προβληματισμός επίσης υπάρχει για την περιοχή Πομου στην Πάφο. Μετα τις διαρρεύσει του χάρτη πολλοί κάτοικοι έχουν ήδη εγκατασταθεί σε αντίσκηνα στην περιοχή Παχύαμμου που συγκαταλέγετε οριακά στις καθαρές περιοχές.

Φήμες αναφέρουν πως ήδη έχουν στηθεί παράνομες οργανώσεις οι οποίες πωλούν εισιτήρια προς τις καθαρές περιοχές υπόσχοντας διέλευση μέσο κρυφών μονοπατιών και υπογείων τούνελ. Η επιστημονική ομάδα ήδη σκέφτεται επίταξη όλων των κυνηγετικών σκυλιών για καταπολέμηση της παράνομης τούτης απειλής.


Από την πλευρά τους οι τοπικοί άρχοντες Λεμεσού και Πάφου βρίσκονται σε μυστικές τοποθεσίες αφού κυκλοφορούν φήμες αποκαθήλωσης τους από τις τοπικές κοινωνίες.


Υπενθυμίζουμε πως το κονκλάβιο αποτελούν το υπουργικό συμβούλιο της δημοκρατίας και η επιστημονική ομάδα η οποία μεταξύ άλλων έχει στις τάξεις της παγκοσμίου φήμης οδοντίατρους, παιδίατρους και ξενοδόχους. Των συνεδριάσεων προεδρεύει ο υπουργός Υγείας. Υπό την ιδιότητα του παρατηρητή στις συνεδρίες ο Διευθυντής της μετεωρολογικής υπηρεσίας, ο πρόεδρος του Αποελ και ο μπουφετζής της βουλής.

Η επίσημη ανακοίνωση του κονκλαβίου για τον νέο χάρτη αναμένετε απόψε στις 8.

Σημείωση: Το παρών κείμενο είναι χιουμοριστικού περιεχομένου και δεν έχει καμία σχέση με τηv πραγματικότητα.

1,061 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page