Έρχονται στιγμές

Έρχονται στιγμές που πρέπει να γίνεται μια παύση ούτως ώστε να γίνεται ένας απολογισμός. Απ τον Μάρτη έως κ σήμερα ένα ειναι το κυρίως συμπέρασμα.


Ο αξιότιμος κκ υπουργός υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου ειναι ο μεγαλύτερος ηγέτης που γέννησε τουτος ο τόπος.


Υπουργέ μου, σου βγάζω το καπέλο.


Είσαι ο μόνος πολιτικός προϊστάμενος που ανέλαβε την διαχείριση του τοπου μέσο διαταγμάτων, των οποίων κανένα κόμμα δεν αμφισβήτησε. Κανενα κομμα δεν επέκρινε καμια σου απόφαση.

Δεν αποτελείς μόνο παγκύπριο φαινόμενο αλλα παγκόσμιο.


Με απόλυτη μαεστρία έπεισες τους σοφούς της χώρας ότι "εν μια απλή γρίπη" που μεταμορφωθηκε σε πανούκλα.


Τους επεισες ότι οι μάσκες δεν βοηθούν αλλα τελικά βοηθούν αλλα δεν βοηθούν γιατι αμα εν πάνω που 6 χρονων κολλούν αλλα μετα εν κολλούν ως τα 12 κ τελικα κολλουν αλλα μόνο που το γυμνάσιο κ πάνω στο δημόσιο, αλλα στα ιδιωτικά καλύτερα να περιμένουμε να δούμε.


Εν τη σοφία σου άνοιξες τις παραλίες κ απαγορευσες τις διαδηλώσεις. Σε τουτο όμως δεν έχεις την παγκόσμια πρώτη. Σε πρόλαβε η Κίνα. Ακολουθούμε τους καλύτερους, τους δημοκράτες. Τους έπεισες, μούγκα από όλους.


Διαχειριστικες τα χημεία με μαεστρία. Αψεγάδιαστα τα τεστ, στην ώρα τους κ ακριβής. Και σε πολλά καλή τιμή. 150 ευρώ στην αρχη γιατι εν ακριβό το learning curve κ τώρα που μάθαμε 85.


Εσεβαστηκες τους πολίτες σου κ εμπιστευτηκες την ατομική τους ευθύνη. Αλλα για να είμαστε on the safe side απαγορευσες τους νακουρι τις ατομικές τους ελευθερίες κ εκδοσες λαχνους στήριξης του κρατους (ασε που κάποιοι κακεντρεχείς τα λεν προστιματα).


Υπουργε μου, επέτρεψε μου να σε αποκαλώ αγαπούλα number 2 πλιζ, εισαι ο ανώτερος υπουργός ever. Εμονιασες τον πολιτικό κοσμο της Κύπρου. Η επιστιμονοσυνη σου ξεπερνά την Κυπρο μας.

Ήσουν και δίκαιος στην μοιρασσια. Στοχοποιησες fair. Πρώτα εφταιαν οι παφιτες, μετα οι γιατροί και νοσοκομοι. Μετα η αραδιππιοτες μετα η Αμερικάνα. Την σκυτάλη πήρε η Λεμεσός και μετα οι μυκονιατες. Έμεινε σου η Λευκωσία και εισαι κομπλέ.


Αγαπούλα number 2 μου συνέχισε το θεάρεστον έργο. Εμείς είμαστε δίπλα σου! Ελεύθεροι (σχεδόν) και ωραίοι. Φτωχοί (στο πνεύμα) μα τίμιοι.


Αγαπούλα number 2, leader μας, παραντζειλε του Προ Προ γιατι δεν είναι στο λεβελ το δικό σου και δυσκολεύετε με τους δασκάλους κ τα μωρα. Δώσε κ μια μάσκα νέας τεχνολογίας (που τζινες τις αόρατες που φορείς) στον Νουρη γιατι εφκικεν η ψυσση του καημένου. Πες και του Πετρίδη να μεν αγχώνεται για την οικονομία. Εν όλα under control! Πετα το παζάρι κ ο κόσμος κολυμπά στες λίρες ( τα ευρω εν νακουρι έλλειψη).


Με αγάπη πολλη
λίγων πολίτης μετα διαταγματων κ μασκουδας.

4 views0 comments